Home Zuid-Holland Delft Delft/Den Hoorn – Gezocht – Woninginbraken Delft/Den Hoorn

Delft/Den Hoorn – Gezocht – Woninginbraken Delft/Den Hoorn

In december 2018 kwam er bij de politie een melding binnen dat er gepoogd was in te breken in een woning in Den Hoorn. Een verdachte kon op heterdaad worden aangehouden. Uit onderzoek kwamen er nog drie andere verdachten naar voren. Bij de doorzoekingen van de woningen werden meer dan 200 goederen aangetroffen. Van een aantal goederen zijn nog geen aangiftes gevonden. Van deze goederen worden er foto’s getoond. Ook als er nog geen aangiftes is gedaan van de goederen dan kan dat alsnog.

Goederenoverzicht

 

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag, Wassenaar – Woningoverval Lage Nieuwstraat in Team West

Vanavond in Team West besteden we aandacht aan een woningoverval op de Lage Nieuwstraat in…