Home Zuid-Holland Delft Delft – Getuigen gezocht van woninginbraak

Delft – Getuigen gezocht van woninginbraak

De politie zoekt getuigen van een woninginbraak op maandagavond 11 februari in de Sint Eustatiusstraat in Delft.

Agenten kregen rond 20.00 uur de melding van een woninginbraak in de Sint Eustatiusstraat in Delft. Enkele minuten later, zagen zij ter plaatse twee jongens in de buurt van de woning in de richting van de Sint Jorisweg lopen. Toen de agenten de jongens wilden controleren, vluchtten de verdachten via de Sint Eustatiusstraat naar de Oostsingel. Sindsdien ontbreekt van hen elk spoor.

Signalement verdachten

Jongen 1
Licht getint
Zwarte trainingsbroek en zwarte jas met capuchon

Jongen 2
Licht getint
Donkere/grijze trainingsbroek en zwarte jas met capuchon.

Getuigen gezocht
De politie zoekt getuigen die iets verdachts hebben gezien, of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbrekers te zien zijn op de Sint Eustatiusstraat, of in de omgeving. Heeft u meer informatie over deze inbraak bel dan met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vijf gewonden na aanrijding; politie zoekt getuigen

Bij een ernstig ongeval op de kruising van de Tjalklaan en de Franselaan zijn gisteravond …