Home Zuid-Holland Delft Delft – Gezocht – Schietincident Schoemakerstraat Delft.

Delft – Gezocht – Schietincident Schoemakerstraat Delft.

Op 6 april rond 10.00 uur wordt een man beschoten in de Amalia van Solmslaan in Delft. Hij wordt niet geraakt. De schutter stapt in een auto en vlucht. Die auto wordt diezelfde dag uitgebrand teruggevonden in Heusden.

Het slachtoffer parkeert zijn auto om naar het Koffiehuys in de Schoemakerstraat te gaan. Als hij uitstapt ziet hij dat de bijrijder van een witte auto naast hem ook uitstapt en een vuurwapen op hem richt en schiet. De man wordt niet geraakt maar rent weg richting Schoemakerstraat. De schutter rent nog even achter hem aan, maar stapt dan in een witte Peugeot 308 stationwagen voorzien van het kenteken 2-XKX-66. Die auto is dezelfde dag uitgebrand aangetroffen aan de Bokhovenseweg in Heusden (Noord Brabant). Na onderzoek bleek de auto op 20 februari te zijn gestolen in Heelweg (Gelderland).

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

21 maanden cel voor man die poseerde met Kalasjnikovs

Een 37-jarige man uit Zwijndrecht is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot 21…