Home Zuid-Holland Delft Delft – Gezocht – Vernieling Delft

Delft – Gezocht – Vernieling Delft

Op 14 september 2017 parkeerde de aangeefster haar auto op de parkeerplaats van de IKEA te Delft.

De volgende ochtend bleken er 2 banden zijn lek gestoken te zijn met een scherp voorwerp. De aangeefster had direct het vermoeden dat dit bij de IKEA gebeurd moest zijn. Nadat de camerabeelden van het parkeerterrein bekeken waren bleek dit inderdaad het geval. Op de beelden was te zien dat een onbekende man stekende bewegingen maakte richting de voorband en later de achterband van het voertuig van de aangeefster. Deze onbekende man was in gezelschap van een onbekende vrouw.
Deze beelden worden getoond.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…