Home Zuid-Holland Delft ‘s-Gravenzande, Delft – Hennepkwekerijen aangetroffen in ‘s-Gravenzande en Delft

‘s-Gravenzande, Delft – Hennepkwekerijen aangetroffen in ‘s-Gravenzande en Delft

Agenten troffen dinsdag 31 oktober omstreeks 09.00 uur aan de Noordlandseweg een in werking zijnde hennepkwekerij aan. Eén verdachte werd aangehouden. Ook in Delft werd later op de dag een hennepkwekerij in een woning aan de Papsouwselaan aangetroffen.

Bij de politie kwamen de afgelopen weken meerdere meldingen binnen van een mogelijke hennepkwekerij in een pand aan de Noordlandseweg. Agenten namen dinsdagochtend poolshogte bij het pand en troffen na wat speurwerk een hennepkwekerij aan. De kwekerijen waren in twee watersilo's opgebouwd. Omdat er rond de silo's meerdere honden losliepen, werd de hondenbrigade ingezet om deze in een andere ruimte te krijgen. In totaal werden er 880 hennepplanten en 3000 hennepstekjes aangetroffen. Een verdachte, een 39-jarige man uit Hoek van Holland, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…