Home Zuid-Holland Delft Delft – Insluiping in woning, politie zoekt getuigen

Delft – Insluiping in woning, politie zoekt getuigen

Een bejaarde vrouw werd op vrijdagochtend 27 oktober rond 08:00 uur, in haar woning in de Pijperring overlopen door een man die haar van haar geld beroofde. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep rond 08:00 uur in de straat tegenover haar woning om de vuilnis weg te gooien. Toen zij even later terugkwam zag zij een onbekende man in de gang van haar woning staan. Deze man riep direct dat hij geld wilde hebben en herhaalde dat nog een aantal maal. De bejaarde bewoonster probeerde de man te kalmeren maar deze bleef vragen om geld. Nadat zij hem wat geld had gegeven vertrok de man weer en zag het slachtoffer dat hij in de richting van de Buitenhofdreef liep. 

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie Rotterdam houdt mannen aan na zware mishandeling

Agenten van de politie in Rotterdam hebben op 14 juli een 18-jarige man uit Spijkenisse en…