Home Zuid-Holland Delft Delft – 96-jarige vrouw in woning Chopinlaan beroofd, politie zoekt getuigen

Delft – 96-jarige vrouw in woning Chopinlaan beroofd, politie zoekt getuigen

Een 96-jarige vrouw is tussen vrijdagavond 13 oktober en zaterdagochtend 14 oktober in haar woning aan de Chopinlaan door een nog onbekende man beroofd. De man wist de woning van het slachtoffer binnen te dringen en ging er vervolgens met persoonlijke goederen van haar vandoor. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer ging vrijdagavond 13 oktober rond 21.00 uur naar bed. Toen de vrouw vervolgens ergens in de avond of nacht wakker werd, merkte ze dat er iemand in haar slaapkamer stond. Het slachtoffer riep nog om hulp, maar kon niet voorkomen dat de dader er met enkele persoonlijke goederen van de vrouw vandoor ging. Omdat het slachtoffer slechtziend is en het donker was in de woning is er maar een summier signalement van de dader beschikbaar. Het gaat om een man die tijdens de beroving vermoedelijk een capuchon droeg. Hoewel het slachtoffer maar een dader heeft gezien sluit de politie niet uit dat er mogelijk meerdere personen in of in de nabijheid van de woning zijn geweest.

 

Uit onderzoek in de woning bleek dat deze door de dader(s) was doorzocht en dat er persoonlijke goederen van het slachtoffer verdwenen waren. De beroving in de woning aan de Chopinlaan vond vermoedelijk ergens tussen vrijdagavond 13 oktober 21.00 uur en zaterdagochtend 14 oktober 05.30 uur plaats.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…