Home Zuid-Holland Delft Delft – Gezocht – Babbeltruc parkeergarage Delft

Delft – Gezocht – Babbeltruc parkeergarage Delft

Op vrijdagmiddag 2 juni betaalde een man zijn parkeerkaartje in een parkeergarage aan de Zuidwal in Delft toen hij met een smoes werd aangesproken door een man en een vrouw. Later bleek zijn pinpas te zijn gestolen en was er een aanzienlijk geldbedrag van zijn rekening gepind. Beide verdachten zijn tijdens deze pintransacties in Rotterdam gefilmd.

Het slachtoffer werd tijdens het betalen met zijn pinpas afgeleid door de man en de vrouw. Ze wezen hem erop dat er een briefje van 5 euro op de grond lag dat waarschijnlijk van hem was. Toen de aangever het briefje oppakte en het daarna in zijn portemonnee stopte, deed hij ook zijn pinpas daarin terug. Hij hield zijn portemonnee daarna in zijn hand en liep weg. Daarna werd hij weer aangesproken door de man en de vrouw met een onduidelijk verhaal. De vrouw hield toen haar hand met daarin een onbekend gebleven voorwerp boven de portemonnee van de aangever en heeft toen waarschijnlijk kans gezien om de pinpas weg te nemen. Het is niet duidelijk wat voor voorwerp dit is geweest, maar de aangever zag iets met een bloemetjesmotief erop.Toen de aangever thuis zijn rekening controleerde, bleek er geld van zijn zakelijke rekening naar zijn privérekening te zijn overgeschreven. Ook was er twee keer gepind, beide keren in Rotterdam, aan de Franselaan en de Rosener Manzstraat. Bij elkaar is het slachtoffer ruim 2700 euro kwijtgeraakt.

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

62 Kilo cocaïne tussen bananen en coquilles aangetroffen

Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is door de Douane op dinsdag 18 september een…