Home Zuid-Holland Delft Delft – Man gewond bij ruzie

Delft – Man gewond bij ruzie

Bij een ruzie op de De Kringloop op maandag 2 oktober om 22.40 uur raakte een man door steekwonden ernstig gewond. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Agenten kregen een melding dat op de De Kringloop voor een woning twee mannen aan het vechten waren. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen een gewonde man, een 50-jarige Rotterdammer, aan. Hij was dusdanig gewond door steekwonden dat ambulancepersoneel hem onmiddellijk naar een ziekenhuis brachten. Op de plek van de vechtpartij troffen agenten een mes en een vuurwapen aan. Een tweede man, een 51-jarige Delftenaar, raakte bij de vechtpartij lichtgewond. Agenten hielden de twee mannen aan. Op straat troffen agenten twee vrouwen aan die mogelijk betrokken waren bij dit incident. Agenten hielden de twee vrouwen, een 17-jarige uit Capelle aan den IJssel en een 35-jarige uit Delft, aan. 

Laad meer Delft
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Op donderdag 2 augustus rond 12.45 uur pint een 92 jarige dame een geldbedrag bij een geld…