Home Zuid-Holland Delft Man beroofd op de Troelstralaan

Man beroofd op de Troelstralaan

Een 25-jarige Delftenaar werd zondag om 20.15 uur op de Troelstralaan in Delft beroofd. De recherche onderzoekt de beroving en zoekt getuigen. Het slachtoffer reed op zijn scooter toen een grijze Opel Vectra naast hem kwam rijden. Achter het stuur zat een vrouw en in de auto zaten twee of drie mannen vermoedelijk van Antilliaanse afkomst. Een van de mannen had rasta haar. De scooterrijder werd klemgereden en een van de mannen stapte uit de auto en raakte in gevecht met het slachtoffer. Het gevecht eindigde midden in het Poptapark. De Delftenaar werd hier van enkele persoonlijke eigendommen beroofd. Een andere verdachte ging er vervolgens vandoor met de scooter van het slachtoffer. De scooter werd enige tijd later teruggevonden nabij een school op het Poptahof Noord. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Delft – Identiteit overleden persoon Vrijenbansekade bekend

De identiteit van de overleden persoon die op zondagochtend 12 februari werd gevonden in h…