Home Zuid-Holland Delft Tumult in cafetaria in Delft

Tumult in cafetaria in Delft

Politieagenten moesten dinsdag  om 20.35 uur handelend optreden om te voorkomen dat een dreigende situatie in een cafetaria aan de Burgwal in Delft verder kon escaleren. De agenten hielden daarbij twee Hagenaars (23 en 25 jaar) aan.

De 23-jarige Hagenaar gedroeg zich in de cafetaria dusdanig dat in de volle zaak een vervelende sfeer ontstond. Die dreigde te escaleren toen de man met patat en geld ging gooien. Meerdere bezoekers gingen zich ermee bemoeien en toen agenten ter plaatse kwamen, richtte de agressie zich op de politiemannen. Die hielden de 23-jarige man aan op verdenking van bedreiging, belediging en verzet bij aanhouding. De man bleek erg dronken te zijn. Zijn 25-jarige vriendin trachtte de aanhouding te belemmeren en schold daarbij de agenten voor van alles en nog wat uit. Ook moest mee naar het bureau, waar beide personen werden ingesloten voor verhoor.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Delft – Identiteit overleden persoon Vrijenbansekade bekend

De identiteit van de overleden persoon die op zondagochtend 12 februari werd gevonden in h…