Home Zuid-Holland Delft Politie houdt vijf verdachten aan bij drugsdeal

Politie houdt vijf verdachten aan bij drugsdeal

Een politieagent zag donderdag 25 april omstreeks 19.30 uur hoe er in een fastfood restaurant aan de Kleveringweg in Delft gehandeld werd in verdovende middelen en schakelde direct collega’s in. Een toegesnelde politie eenheid hield een voertuig staande, de twee inzittenden – een 46-jarige Hagenaar en 56-jarige Voorburger – werden gecontroleerd en aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de deal. In de omgeving troffen agenten drie Duitse mannen in de leeftijd van 27, 31 en 40 jaar oud aan. Het drietal was met twee auto’s, beiden zijn doorzocht en in één van de twee voertuigen troffen agenten een tas met hennep aan. Hierop zijn de voertuigen in beslag genomen en de mannen aangehouden. Alle vijf de verdachten zitten nog vast voor verhoor.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Delft – Identiteit overleden persoon Vrijenbansekade bekend

De identiteit van de overleden persoon die op zondagochtend 12 februari werd gevonden in h…