Home Zuid-Holland Delft Inbreker betrapt

Inbreker betrapt

Een alerte bewoonster van een woning aan de Koornmarkt in Delft belde in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 april rond 2.00 uur de politie toen ze zag dat een onbekende man over een schutting een tuin inklom. Agenten namen direct poolshoogte en troffen in een gemeenschappelijke achtertuin een 42-jarige Delftenaar aan. De man is direct aangehouden, tijdens zijn fouillering troffen agenten zakmessen en een schroevendraaier aan. De man zit vast voor verhoor, dankzij de alerte buurtbewoonster is het bij een mislukte inbraak gebleven.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Delft – Identiteit overleden persoon Vrijenbansekade bekend

De identiteit van de overleden persoon die op zondagochtend 12 februari werd gevonden in h…