Home Zuid-Holland Delft Supersnelrecht voor Haagse veelpleger

Supersnelrecht voor Haagse veelpleger

Een 44-jarige hardleerse Haagse veelpleger mocht zich vrijdag al voor de supersnelrechter verantwoorden voor een winkeldiefstal. Beveiligingspersoneel betrapte donderdag de man bij een winkel aan de Troelstralaan in Delft. Aan het bureau bleek dat de man zeer frequent winkeldiefstallen pleegt. Het Openbaar Ministerie besloot dat de man vandaag al voor de supersnelrechter moet komen.

De politie heeft de aanpak van veelplegers tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van misdrijven die een enorme impact hebben op het veiligheidsgevoel van bewoners. Met het Openbaar Ministerie zijn afspraken gemaakt over vervolging van deze verdachten. Plaatsing in een inrichting voor stelselmatige daders (ISD) is een van de speerpunten van dit beleid..

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Explosie veroorzaakt schade aan deur theehuis

Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op dinsdag…