Home Zuid-Holland Delft Juwelier overvallen

Juwelier overvallen

Drie nog onbekende mannen hebben woensdag een juwelier aan de Martinus Nijhofflaan overvallen. De politie zoekt getuigen. Rond 11.30 uur kwamen drie gemaskerde mannen de juwelierszaak binnen. Eén van de mannen bedreigde het aanwezige personeel. Een andere overvaller vernielde vitrines en de derde dader stopte de inhoud in een rode plastic draagtas van supermarktketen Digros of Dirk van de Broek en een zogeheten big shopper met blauwe, groene en lichtrode horizontale vlakken. De overvallers zijn gevlucht in een groene Volkswagen Passat stationwagon.

De politie heeft direct met veel eenheden in de omgeving gezocht naar de overvallers. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet. De auto en de verdachten zijn niet meer aangetroffen.

Dader 1 is een vermoedelijk blanke man van ongeveer 1.70 meter lang en met een tenger postuur. Hij droeg een zwarte trui met capuchon, een zwarte trainingsbroek met zwarte sokken eroverheen en witte sportschoenen. Hij had een bril met zilverkleurig montuur op.

Dader 2 is een vermoedelijk blanke man van ongeveer 1.70 meter lang en met een tenger postuur. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon, een donkere broek, zwarte sokken en witte sportschoenen met twee donkere strepen op de zijkant.

Dader 3 is een vermoedelijk blanke man van ongeveer 1.70 meter lang en met een tenger postuur. Hij droeg een zwarte jas met een buideltas, een zwarte trui, een blauwe spijkerbroek met op de bovenbenen beschadigingen met stiksels en witte sportschoenen met zwarte accenten.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Delft – Gezocht – Vermissing Johan de Bruijn – Meerkoetlaan – Delft

Sinds zondag 19 juni wordt de 41-jarige Johan de Bruijn vermist. Hij woont sinds drie jaar…