Home Zuid-Holland Delft Leidenaren misdragen zich in Delft

Leidenaren misdragen zich in Delft

Twee inwoners uit Leiden ondervonden donderdag direct de gevolgen van hun wangedrag. Het duo kreeg een paar fikse bekeuringen. Politieagenten zagen om 10.50 uur dat twee mannen (34-jarige en 23 jaar) op de Coenderstraat tegen een fiets aan het schoppen waren. Toen zij door agenten werden aangesproken, bleek dat beiden dronken waren. De 23-jarige beledigde de agenten door ze uit te schelden. Hij kon direct mee naar het bureau en kreeg daar een fikse boete van 250 euro voor. Beiden kregen ook een bon voor openbare dronkenschap en mochten na enige tijd, enigszins ontnuchterd, weer gaan.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Man pint met pinpas vermiste – 1e Middellandstraat – Rotterdam

Op 8 oktober 2023 pint deze man in Rotterdam geld met de pinpas van de uit Drachten vermis…