Home Zuid-Holland Delft Verdronken katten aangetroffen in Delft

Verdronken katten aangetroffen in Delft

In de week van 6 tot en met 11 maart zijn in Delft enkele dode katten in het water aangetroffen. Ook werd op straat een dode kat aangetroffen die bleek te zijn mishandeld. Bij de politie kwamen kort na elkaar enkele meldingen binnen van dode katten die in het water lagen en die mogelijk in het water waren geschopt. Bij onderzoek troffen agenten dode katten in het water aan bij de Hambrug/Kanaalweg, de Schieweg en de Stalpaert van de Wieleweg. Ook werd een dode kat aangetroffen die bleek te zijn mishandeld. De politie onderzoekt de zaak en houdt donderdag 14 maart een buurtonderzoek.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Juliana Sinay

De 68-jarige Juliana Sinay is sinds 21-10-2022 vermist uit Delft. Zij is het laatst gezien…