Home Zuid-Holland Delft Vuurwapen aangetroffen bij controle

Vuurwapen aangetroffen bij controle

Tijdens een controle van de politie op vrijdag om 19.50 uur, waaraan ook de Douane, de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Rijksbelastingdienst meededen werd in een auto een vuurwapen aangetroffen. Agenten hielden drie verdachten aan. Tijdens de controle werden 380 voertuigen gecontroleerd. In een auto werd een doorgeladen vuurwapen en een mes aangetroffen. De drie inzittenden, 18, 29 en 45 jaar en afkomstig uit Den Haag en Delft, werden aangehouden. Het vuurwapen en een mes namen agenten in beslag. De recherche onderzoekt de zaak.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vermist – Juliana Sinay

De 68-jarige Juliana Sinay is sinds 21-10-2022 vermist uit Delft. Zij is het laatst gezien…