Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Resultaten snelheidscontrole

Resultaten snelheidscontrole

De politie heeft vrijdag tussen 20.30 en 21.20 uur wederom een snelheidscontrole gehouden op de Burgemeester Bruins Slotsingel ter hoogte van de Zonneweg in Alphen aan den Rijn. Het verkeer, komende vanaf het BP tankstation in de richting van de Zonneweg, werd met de laser gecontroleerd. Er werden 5 bekeuringen geschreven voor het overschrijden van de maximum snelheid. De snelheden waren 65 (2x), 66, 67 en 82 km/h. Daarnaast werd er nog één proces-verbaal geschreven voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs.

De politie controleert op deze weg, na aanleiding van klachten van omwonenden dat er te hard gereden wordt en de verkeersveiligheid in gedrang is. De politie zet de controles voort.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leidinggevende warenhuis verduisterde duizenden artikelen

Lampen, textiel, chocola, computerspullen en nog veel meer. Toen de politie de woning van …