Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Woningoverval in Alphen

Woningoverval in Alphen

Dinsdagochtend rond 9:30 uur werd een woning aan de Suze Groenewegstraat in Alphen aan den Rijn overvallen. Rond 9:30 uur belden twee mannen aan bij de woning, waarvan de bewoonster op dat moment thuis was. De mannen bedreigden haar met een mes en namen een nog onbekende buit weg. De bewoonster raakte niet gewond. Al snel werden twee personen aangehouden die voldeden aan het signalement. Deze heeft de politie enkele uren later moeten vrijlaten, omdat zij een sluitend alibi lijken te hebben. De politie is op zoek naar twee jonge daders, met een donker uiterlijk en in het donker gekleed.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Bekijk ook

Leidinggevende warenhuis verduisterde duizenden artikelen

Lampen, textiel, chocola, computerspullen en nog veel meer. Toen de politie de woning van …