Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Verdachte aangehouden voor heling, politie is op zoek naar eigenaar Sony Playstation Portable

Verdachte aangehouden voor heling, politie is op zoek naar eigenaar Sony Playstation Portable

Agenten hielden donderdagmiddag een 22-jarige man uit Ter Aar aan. Hij was in het bezit van een gestolen fiets en portable playstation. Agenten werden donderdagmiddag op de Tolstraat bijna aangereden door een 22-jarige man op zijn fiets. De politie ging de fietser achterna met als doel hem te controleren en aan te spreken op zijn gedrag. Op de Ouventureweg werd de man gecontroleerd en daar constateerde agenten bovendien dat hij op een gestolen fiets reed. Hierop hielden zij de 22-jarige man uit Ter Aar aan. Bij de fouillering van de verdachte bleek hij ook een zwarte Sony Playstation Portable (PSP) bij zich te hebben. Deze playstation bleek eveneens van diefstal afkomstig te zijn. De politie is nu op zoek naar de eigenaar van de spelcomputer. In de computer zijn twee profielnamen opgeslagen te weten Bart en Joost en de aliasnaam P343.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Bekijk ook

Leidinggevende warenhuis verduisterde duizenden artikelen

Lampen, textiel, chocola, computerspullen en nog veel meer. Toen de politie de woning van …