Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Autodieven aangehouden

Den Haag – Autodieven aangehouden

Een getuige belde woensdagochtend 31 maart rond 5:45 uur de politie omdat hij zag dat twee mannen een geparkeerde auto wegnamen uit de Uitgeeststraat. Agenten zagen niet veel later een autoambulance met lading in de omgeving rijden en hielden deze staande op de Veenendaalkade. Op de aanhanger bleek een gestolen auto te staan. De twee inzittenden, mannen van 42 en 61 jaar uit Den Haag en Hoofddorp, zijn aangehouden.

De melder zag dat twee mannen de auto eerst de straat uitduwden. Daarna laadden de twee de gestolen auto op een autoambulance en reden ermee weg. Kort na de melding zagen agenten twee mannen in een autoambulance rijden. Hierop gaven zij het voertuig een stopteken en controleerden zij de vracht. Het bleek te gaan om een auto die net gestolen was. De eigenaar had zijn auto inderdaad  in de Uitgeeststraat geparkeerd. De eigenaar doet aangifte. Agenten namen de autoambulance voor onderzoek in beslag.

De twee verdachten zitten vast en worden gehoord over hun rol bij de diefstal. Er wordt proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen als gevolg van onderschepte cryptocommunicatie

De politie en het Openbaar Ministerie in Nederland zijn er opnieuw in geslaagd toegang te …