Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Onderzoek naar brand in kelder portiekwoningen

Den Haag – Onderzoek naar brand in kelder portiekwoningen

In een kelder onder portiekwoningen aan de Wantsnijdersgaarde woedde zondagavond 9 februari een brand. De politie houdt rekening met brandstichting.

Rond 20.00 uur kwam de melding van de brand binnen. De brand woedde in de kelderruimte en zorgde voor rookontwikkeling in het trappenhuis. Toen de hulpdiensten bij de Wantsnijdersgaarde aankwamen stonden de meeste bewoners van de woningen buiten op straat. Een bewoner is door de hulpdiensten uit huis geholpen. Meerdere mensen zijn ter plaatse door de ambulance gecontroleerd, niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Bent u getuige geweest van dit incident of heeft u beelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht na gewelddadige straatroof Havenspoorpad

De politie zoekt getuigen van een straatroof op het Havenspoorpad in Rotterdam-Zuid. Daarb…