Home Zuid-Holland Den Haag Regio Den Haag – Team Bedreigde Politici verrast met Team Award WEP

Regio Den Haag – Team Bedreigde Politici verrast met Team Award WEP

Nietsvermoedend kwamen de negen leden van het Team Bedreigde Politici (TBP) van de politie-eenheid Den Haag dinsdag 4 februari naar de Tweede Kamer. Uit handen van Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib ontvingen zij de Team Award van de Stichting Waardering Erkenning Politie (WEP). Foto: Tweede kamer

‘Jullie waken over dit huis, over onze veiligheid’, sprak Arib, namens de Tweede Kamer. ‘De essentie van democratie is dat we altijd met elkaar het gesprek blijven aangaan, in plaats van geweld te gebruiken. Ik heb me altijd veilig gevoeld en dat komt omdat er mensen als jullie achter de schermen waken over onze veiligheid. Daar ben ik jullie dankbaar voor.’

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Man (31) overleden na schietpartij Gijsingstraat

Bij een schietpartij aan de Gijsingstraat in Rotterdam is zondag 26 maart rond 19 uur een …