Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Grote vechtpartij: slachtoffers en getuigen gezocht

Den Haag – Grote vechtpartij: slachtoffers en getuigen gezocht

De politie zoekt slachtoffers en getuigen van een grote vechtpartij in de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 januari op de Lange Houtstraat. Buiten bij uitgaansgelegenheid De Danzig gingen meerdere jongeren met elkaar op de vuist.

Rond 03.30 uur ontving de politie de melding van een grote vechtpartij op de Lange Houtstraat. Tientallen jongeren stonden buiten voor de uitgaansgelegenheid De Danzig en er vonden verschillende vechtpartijen plaats. Meerdere personen deelden rake klappen uit en één persoon werd zelfs naar de grond gewerkt en vervolgens meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt. Van deze gebeurtenissen circuleren op social media verschillende beelden.

Jongeren keren zich tegen politie
Agenten probeerden de rust terug te laten keren op de Lange Houtstraat, maar de veelal dronken jongeren luisterden amper. Na enige tijd keerden zij zich tegen de agenten en gooiden met glazen, flessen en andere voorwerpen richting de politie. Uiteindelijk slaagden de agenten door op linie te staan erin de jongeren uiteen te drijven. Een 19-jarige Hagenaar is aangehouden voor belediging.

Slachtoffers en getuigen gezocht
Was jij afgelopen nacht aanwezig op de Lange Houtstraat en heb je iets gezien of gehoord? Of was je slachtoffer van de vechtpartij? Dan komt de politie graag met jou in contact via 0900-8844 of M 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen als gevolg van onderschepte cryptocommunicatie

De politie en het Openbaar Ministerie in Nederland zijn er opnieuw in geslaagd toegang te …