Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Vrouw en dochter aangehouden na ruzie in woning

Den Haag – Vrouw en dochter aangehouden na ruzie in woning

Een 45-jarige Haagse vrouw werd zaterdagavond 25 januari aangehouden nadat zij bij een ruzie in een woning aan de Rottumsestraat een 47-jarige Haagse en diens 45-jarige partner zou hebben verwond met een stuk glas. Haar 19-jarige dochter werd aangehouden voor mishandeling.

Omstreeks 20.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er in een woning aan de Rottumsestraat iemand gestoken zou zijn. De verdachte had inmiddels de woning verlaten. Ter plaatse bleek naast de 45-jarige man ook zijn 47-jarige partner gewond te zijn. Beiden werden voor behandeling van hun verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Ondertussen was de zoektocht naar de verdachte, wiens identiteit bekend was, in volle gang. Zij werd later aangehouden in de buurt van haar woning elders in Den Haag. Haar 19-jarige dochter werd eveneens later aangehouden voor mishandeling. De recherche onderzoekt de zaak en ieders rol daarin en zal vandaag verklaringen afnemen van zowel de verdachten als beide slachtoffers.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wie weet er meer over een explosie aan de Lisbloemstraat?

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de …