Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Grote brand Laan van Wateringseveld

Den Haag – Gezocht – Grote brand Laan van Wateringseveld

Op woensdagavond 1 januari brandden meerdere voertuigen volledig uit op een afgesloten parkeerterrein aan de Laan van Wateringse Veld in Den Haag. Het rechercheteam is dringend op zoek naar mensen die iets meer weten over deze zaak of beelden hebben van deze brand. Daarnaast is het onderzoeksteam ook geïnteresseerd in beelden van de branden van dinsdag 31 december tot en met woensdag 1 januari in de wijk rondom de Laan van Wateringseveld in Den Haag.

Mensen in de bovenliggende appartementen kwamen daarbij in levensgevaar en moesten worden geëvacueerd. Meerdere mensen raakten gewond. Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) doet op dit moment onderzoek naar deze brandstichting. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen als gevolg van onderschepte cryptocommunicatie

De politie en het Openbaar Ministerie in Nederland zijn er opnieuw in geslaagd toegang te …