Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gewelddadige beroving gezocht

Den Haag – Getuigen gewelddadige beroving gezocht

Een 33-jarige man uit Leiderdorp raakte zaterdag 4 januari aan het begin van de avond ernstig gewond toen hij in een bankfiliaal aan het Hobbemaplein werd beroofd. De recherche zoekt getuigen van deze gewelddadige beroving.

Het slachtoffer liep omstreeks 18.30 uur bij een bank aan het Hobbemaplein naar binnen. Er was op dat moment niemand in de bank aanwezig. Het slachtoffer pakte zijn bankpas en wilde deze in de automaat stoppen. Op dat moment hoorde hij dat er iemand het pand binnenkwam. Onmiddellijk werd de Leiderdorper beetgepakt en bedreigd met een mes. De belager eiste geld en stak vrijwel direct in op het slachtoffer. Het slachtoffer liep meerdere messteken op en werd naar het ziekenhuis gebracht om zich aan zijn verwondingen te laten behandelen. Hij raakte zodanig ernstig gewond dat hij binnenkort nog een operatie zal moeten ondergaan.

Signalement
Het slachtoffer kon een summiere beschrijving geven van zijn belager. Het gaat om een lichtgetinte man, van ongeveer 30-40 jaar oud. Hij had een stoppelbaardje en droeg een grijze hoodie waarvan hij de capuchon over zijn hoofd droeg.

Wij zijn op zoek naar getuigen of naar informatie. Heeft u iets gezien of gehoord, neem dan contact op met de recherche van bureau Hoefkade, via 0900-8844. Liever anoniem dan via 0800-7000

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Explosie woning Leliestraat: getuigen gezocht

Bewoners in de Leliestraat schrokken in de nacht van zondag 1 op maandag 2 oktober op door…