Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht steekincident Erasmusweg

Den Haag – Getuigen gezocht steekincident Erasmusweg

De politie zoekt getuigen van een steekincident op donderdagavond 2 januari vlakbij tramhalte station Moerwijk. Hierbij raakte een 28-jarige man gewond.

Op donderdag 2 januari omstreeks 19.00 uur ontving de politie een melding over een man die vlakbij tramhalte station Moerwijk in het water zou liggen. Toen agenten aan kwamen troffen zij de 28-jarige man, op de kant, doorweekt en met steekwonden aan. 

Getuigen
De politie is op zoek naar de verdachte(n) en wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u informatie of heeft u iets gezien of gehoord wat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.  

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht na gewelddadige straatroof Havenspoorpad

De politie zoekt getuigen van een straatroof op het Havenspoorpad in Rotterdam-Zuid. Daarb…