Home Zuid-Holland Den Haag Vermist – Narjiss Yakhlef

Vermist – Narjiss Yakhlef

De vermiste heeft op 18 december 2019 omstreeks 09:15 uur haar ouderlijke woning aan de Erasmusweg in Den Haag verlaten. De vermiste heeft aangegeven dat haar ouders zich geen zorgen hoefden te maken maar dat ze niet meer terug kwam. De dag van haar verdwijning droeg ze een zwarte 3/4 jas, zwarte hoofddoek, zwarte wijde broek, rode blouse en zwarte laarsjes met kettinkjes en parels. De vermiste is bekend met astma en gebruikt daarvoor medicijnen. Deze heeft ze niet meegenomen.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gorinchem – Gebeten straatrover slaat op de vlucht; getuigen gezocht

Op de Keizer Maximiliaanstraat, ter hoogte van de van Lumeijstraat, is dinsdagavond 7 janu…