Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen overval supermarkt Nunspeetplaan

Den Haag – Politie zoekt getuigen overval supermarkt Nunspeetplaan

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op donderdagavond 19 december op een supermarkt aan de Nunspeetlaan. Twee mannen bedreigden een werkneemster.

Twee gemaskerde mannen vielen rond 18:30 een supermarkt aan de Nunspeetlaan binnen. De werkneemster moest onder bedreiging van een steekwapen een geldbedrag afstaan. De twee verdachten zijn op een snorfiets in de richting van De la Reyweg gevlucht. Beide verdachten droegen gezichtsbedekkende kleding, waaronder een sjaal, masker en een capuchon.

Getuigen gezocht
De recherche is dringend op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben in de buurt van de Nunspeetlaan. Heeft u informatie voor de recherche of beschikt u over camerabeelden? Meld dit dan via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht

In januari 2022 werd een toen 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting. Dit gebeurde i…