Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal Goudsmid Thomsonlaan Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal Goudsmid Thomsonlaan Den Haag

Op zaterdag 20 juli 2019 komen omstreeks 13.45 uur twee vrouwen de juwelier, Goudsmit Petita d’Oro aan de Thomsonlaan in Den Haag, binnen.

Zij kijken kort rond in de winkel. Vervolgens creëren de vrouwen chaos door veel vragen te stellen aan de verkoopmedewerkster die daardoor verschillende goederen moet laten zien. Rond 13.50 uur komt er een man de winkel in, die daarvoor al geruime tijd voor de winkel op straat staat. Ook hij zorgt dat de chaos in de winkel compleet wordt waardoor de  verkoopster, de vitrines die normaal gesproken op slot zijn, open laat staan. Er worden zes ringen met een waarde van 1500 euro uit de vitrines weggenomen en geld uit de kassa. In Team West worden de twee vrouwen en de man getoond.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht van schietincident Volmarijnstraat

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat zondagmorgen 27 november pl…