Home Zuid-Holland Den Haag Scheveningen/Middelburg – Notoire oplichter aangehouden

Scheveningen/Middelburg – Notoire oplichter aangehouden

Vandaag werd in Scheveningen, in een woning aan de Prins Willemstraat, een 55-jarige Nederlandse man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij internetoplichtingen. Tijdens zijn aanhouding probeerde de man te vluchten, maar de agenten bleken sneller en konden hem toch in de kraag vatten.

In de periode tussen mei 2019 en oktober 2019 werd bij de politie in totaal 16 keer aangifte gedaan van oplichting via verkoopsites op internet. Steeds gingen de zaken over de verkoop van Stelcon-platen. Een persoon bood deze aan op de verkoopsites, vroeg een voorschot voor de levering van de platen, maar vervolgens leverde hij de platen niet.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie zijn deze auto-inbrekers?

Op vrijdag 6 januari 2023 is er ingebroken in een auto aan het Linker Rottekadehof in Rott…