Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen straatroof Oudemansstraat

Den Haag – Politie zoekt getuigen straatroof Oudemansstraat

Een 22-jarige Rijswijker is donderdagnacht 5 december in de Oudemansstraat door twee mannen bedreigd en beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep rond 02.00 uur vanaf het station Hollands Spoor naar huis. In de Oudemansstraat werd hij plotseling uit het niets door de twee verdachten getackeld. Een van de verdachten hield hem daarbij van achteren op de grond. Het slachtoffer is door de andere verdachte met een steekwapen bedreigd. De twee verdachten hebben diverse persoonlijke eigendommen gestolen. Vervolgens renden zij weg in de richting van het Lorentzplein.

Het slachtoffer kon alleen van de verdachte die hem met een steekwapen bedreigde een summier signalement doorgeven. Het gaat om een lichtgetinte man van ongeveer 1.80 m. groot. Hij droeg een zwarte broek en een zwarte jas met capuchon.

Getuigen gezocht
De recherche is dringend op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben in de buurt van de Oudemansstraat. Heeft u informatie voor de recherche of beschikt u over camerabeelden? Meld dit dan via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Getuigen gezocht na explosie Stieltjesplein Rotterdam Zuid

In een portiek aan het Stieltjesplein in Rotterdam Feijenoord vond zondagmorgen 27 novembe…