Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Traviatastraat Den Haag

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Traviatastraat Den Haag

Op zaterdag 26 oktober 2019 wordt rond 18.00 uur op de Traviatastraat in Den Haag een 85-jarige alleen wonende dame benaderd door een man en een vrouw.

Zij bellen aan bij het bellenbord bij gemeenschappelijke toegangsdeur. In verband met de verbouwing van het boven gelegen appartement zeggen zij dat zij een controle komen uitvoeren met betrekking tot lekkages. Het slachtoffer moest met de man plaatsnemen in de douchecel en het water laten lopen. De vrouw ging in de woning op “lekkages controleren” ondertussen haalde zij uit een kastje een envelop met al haar spaargeld. Er is een groot geldbedrag van buitgemaakt. Er worden twee compositietekeningen getoond van de twee verdachten.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietincident in het Vroesenpark

Bij een schietincident in het Vroesenpark is zondagmiddag een 35-jarige man uit Maassluis …