Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Update: drie verdachten aangehouden na overval snackbar

Den Haag – Update: drie verdachten aangehouden na overval snackbar

De politie heeft inmiddels drie minderjarigen aangehouden, die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij een gewapende overval op een Snackbar aan de Wassenaarsestraat. De overval vond op dinsdagavond 26 november rond 21.00 uur plaats.

Twee personen liepen rond 21.00 uur met een vuurwapen een snackbar aan de Wassenaarsestraat binnen. Daar bedreigden zij een medewerker en daarna gingen zij er met een buitgemaakt geldbedrag vandoor op een scooter. Mogelijk waren er nog twee andere personen bij de overval betrokken. Na onderzoek werd dinsdagavond een 15-jarige jongen uit Den Haag aangehouden in een woning, hierbij is ook een scooter in beslag genomen. Agenten hielden woensdagmiddag twee 16-jarige jongens uit Amersfoort als verdachten aan. De drie jongens worden voorgeleid voor de rechter-commissaris. De politie doet verder onderzoek.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht

In januari 2022 werd een toen 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting. Dit gebeurde i…