Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Drugs en wapens aangetroffen in woning

Den Haag – Drugs en wapens aangetroffen in woning

In een woning aan de Meeuwenstraat trof de politie maandagmiddag 18 november een grote hoeveelheid drugs en wapens aan. De politie ging de woning binnen nadat zij een melding binnen had gekregen dat in de woning een vuurwapen zou liggen. De politie hield in deze zaak een 31-jarige Hagenaar aan.

Bij de doorzoeking trof de politie meerdere wapens en een grote hoeveelheid drugs aan. Daarnaast zijn sieraden, een scooter en een auto in beslaggenomen. De 31-jarige aangehouden Hagenaar zit op dit moment nog vast. Het onderzoek is in volle gang.

Eventuele sluiting
De burgemeester van Den Haag is geïnformeerd over deze zaak en overweegt om het pand te sluiten. De aanwezigheid van de handelshoeveelheid drugs kan voor overlast zorgen en aanleiding zijn voor sluiting.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht

In januari 2022 werd een toen 13-jarig meisje slachtoffer van verkrachting. Dit gebeurde i…