Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal bij parkeerautomaat Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal bij parkeerautomaat Den Haag

Op dinsdag 30 juli 2019 wordt op de Pletterijkade in Den Haag een slachtoffer benaderd door een man.

De man vertelde dat hij alleen contant geld hebben en de parkeerkosten moeten met een pinpas betaald worden. De man gaf het slachtoffer een briefje van 5 euro waarna hij de parkeerkosten afrekent. Het slachtoffer probeert bij de transactie zijn pincode af te schermen. Toen hij na de betaling zijn pinpas weer terug doen in zijn portemonnee wilde doen, griste de man zijn pinpas uit zijn handen en ging er vandoor in de richting van de Boomsluiterskader. Het slachtoffer belde direct zijn bank om de pas te blokkeren maar toen was er door de verdachte al €1000 buitgemaakt. Op camerabeelden wordt de verdachte getoond.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Overval – Rietdijk – Rotterdam

Zondagavond 23 oktober overvielen twee mannen met een vuurwapen de cafetaria aan de Rietdi…