Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag, Leiden, Voorburg – Brandstichting en vermissing in Team West

Den Haag, Leiden, Voorburg – Brandstichting en vermissing in Team West

In een woning aan de Mariottestraat in Den Haag werd op maandagavond 14 oktober 2019 een brand gesticht. Bij het nabijgelegen benzinestation Esso werd vlak daarvoor door een man en een vrouw een kleine hoeveelheid benzine getankt. Van deze twee personen worden camerabeelden getoond. Sinds zondag 27 oktober 2019 wordt de 51-jarige Karin Heemskerk uit Leiden vermist. In het opsporingsprogramma wordt de foto van mevrouw Heemskerk en haar nog vermiste auto getoond.

Verder aandacht voor de volgende zaken in Team West:

Leiden | Steekincident Haarlemmerstraat
Op vrijdag 4 oktober rond 02.00 uur vond er tijdens het Leidens Ontzet een steekincident plaats op de Haarlemmerstraat in Leiden. Hierbij werd een 23-jarige man in zijn rug gestoken bij een vechtpartij. In Team West worden beelden van drie verdachten getoond die met dit incident te maken hebben.

Leiden | Zware mishandeling
Ook vond er tijdens het Leidens Ontzet een zware mishandeling plaats. Dit gebeurde op donderdagavond 3 oktober in het Gangetje ter hoogte van de Breestraat. Vier verdachten zijn aangehouden maar een verdachte wordt nog gezocht door de politie. In Team West worden camerabeelden getoond van deze man.

Voorburg | Straatroof
In de Van Wassenaerstraat in Voorburg liep op vrijdagavond 11 oktober een 60-jarige mevrouw. Plotseling werd haar tas hardhandig weggerukt door een passagier van een scooter. In Team West worden er camerabeelden van de verdachten getoond.  

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Herhaling op ieder uur.
Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Man (31) overleden na schietpartij Gijsingstraat

Bij een schietpartij aan de Gijsingstraat in Rotterdam is zondag 26 maart rond 19 uur een …