Home Zuid-Holland Den Haag Katwijk, Scheveningen en Rijswijk – Gezocht – Diefstallen Katwijk, Scheveningen en Rijswijk

Katwijk, Scheveningen en Rijswijk – Gezocht – Diefstallen Katwijk, Scheveningen en Rijswijk

Deze man wordt verdacht van meerdere diefstallen in Katwijk, Scheveningen en Rijswijk.

Op 31 augustus 2019 steelt een man uit de personeelsruimte van een vishandel in Katwijk een portemonnee van een medewerkster. De volgende dag koopt hij met haar pinpas diverse producten in supermarkt COOP. Daarna is hij op 16 september 2019 in Scheveningen in winkel De Skihut waar hij drie dure jassen steelt. Het gaat om jassen van bijna €1000 per stuk. Vervolgens steelt hij op dinsdag 17 september uit een personeelsruimte van een ANWB-winkel in winkelcentrum In De Boogaard in Rijswijk geld uit een portemonnee van een medewerker en een TomTom. Op camerabeelden en foto’s wordt de man getoond.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen voor bedreiging Middenhoefstraat

Drie mannen zijn zondagmiddag op de Zuiderparkweg aangehouden, nadat zij op de Middenhoefs…