Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen van gewapende overval op waardetransport

Den Haag – Politie zoekt getuigen van gewapende overval op waardetransport

De recherche onderzoekt een gewapende overval op een geldloper van een waardetransport en zoekt getuigen. De overval gebeurde maandag 21 oktober even voor 09.00 uur op de De Stede bij de ING automaat in de Albert Heijn.

De geldloper was net bij de automaat toen drie gemaskerde mannen naar hem renden. Een van de mannen dreigde met een vuurwapen en daarna namen de overvallers de geldkoffers mee. De mannen vluchtten daarna weg met een auto. Deze auto werd korte tijd later op de Zuidwoldestraat aangetroffen. De kentekenplaten bleken vals te zijn. Het is onbekend hoe de verdachten hierna zijn ontkomen.

De auto is in beslaggenomen en de recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Getuigen wordt gevraagd zich te melden bij de recherche van Den Haag-Zuid. Mogelijk hebben verdachte personen zich enkele dagen voor de overval al opgehouden in de buurt en is dat anderen opgevallen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vrouw overleden na mishandeling

Bij een ruzie in een woning aan de Schammenkamp in Rotterdam-Charlois is zaterdag 25 janua…