Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politieoptreden bij boerenprotest gericht op de-escaleren

Den Haag – Politieoptreden bij boerenprotest gericht op de-escaleren

Het landelijke boerenprotest van woensdag 16 en donderdag 17 oktober in Den Haag is tot dusver zonder grote incidenten verlopen. In totaal hielden agenten vier personen aan. Het politieoptreden was in eerste instantie gericht op de-escaleren.

Vele duizenden demonstranten kwamen woensdag naar Den Haag, een groot deel met tractoren. Dat waren er veel meer dan bij de demonstratie van 1 oktober. Om te voorkomen dat boeren met hun tractoren naar het Binnenhof zouden rijden, werden in het centrum van Den Haag militaire voertuigen ingezet als flexibele afzetting.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietincident in het Vroesenpark

Bij een schietincident in het Vroesenpark is zondagmiddag een 35-jarige man uit Maassluis …