Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht na schietincident

Den Haag – Getuigen gezocht na schietincident

De politie kreeg maandagochtend 14 oktober rond 3.30 uur een melding van een mogelijk schietincident bij een café aan de Maasstraat. Aan de buitenzijde van het pand zaten beschadigingen. In de omgeving hielden agenten een 35-jarige man uit Den Haag als verdachte aan. Zijn betrokkenheid bij het schietincident wordt onderzocht.

Een getuige meldde dat hij harde knallen, dan wel schoten hoorde. Na de melding startte direct het onderzoek en werd er een afzetting in de omgeving gemaakt. Rechercheurs zochten in de omgeving van het café naar sporen. Aan de buitenkant van het café troffen agenten inslagen aan, vermoedelijk afkomstig van schoten. Er zijn twee personenauto’s in beslag genomen voor nader onderzoek.

De 35-jarige man zit vast en wordt gehoord.

Iets gezien of gehoord?
De districtsrecherche van Den Haag Centrum zoek nog naar getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord? En nog niet met de politie gesproken? Dan bent u een belangrijke getuige voor ons. Bel 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…