Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Onderzoek na overleden man

Den Haag – Onderzoek na overleden man

Wij onderzoeken het overlijden, mogelijk onder verdachte omstandigheden, van een 40-jarige man. Hij overleed maandag 30 september in de vroege ochtend. Agenten hielden in de woning twee personen aan. Wij zoeken nog getuigen.

De hulpdiensten kregen zondag 29 september rond 20:45 uur een melding van een onwelwording in een woning aan de Hengelolaan. Daar troffen agenten een 40-jarige gewonde man aan. Onmiddellijk werd de reanimatie gestart en werd het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis. Kort daarna overleed hij. Na de melding startte de politie een onderzoek in de woning. Omdat er mogelijk sprake is van een misdrijf hielden agenten in de woning twee verdachten aan, 33 en 49 jaar uit Den Haag. Hun betrokkenheid bij de dood van de 40-jarige man wordt onderzocht. De verdachten zitten in beperkingen en mogen op dit moment alleen contact hebben met hun advocaat. 

Tips? Bel de politie!
De districtsrecherche zoekt nog naar getuigen. Hebt u iets gezien of gehoord? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…