Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Mishandeling Martin Luther Kinglaan Den Haag

Den Haag – Gezocht – Mishandeling Martin Luther Kinglaan Den Haag

Op donderdag 4 april 2019 rond 18.30 uur, werd een 41-jarige man uit Den Haag mishandeld door twee mannen. Deze twee mannen hadden kort daarvoor vuurwerk in zijn tuin en naar zijn honden gegooid. Dit was ook al eerder gebeurd. Hij werd het zat wilde deze mannen aanspreken. Toen hij deze mannen aansprak kreeg hij direct een klap op zijn hoofd en werd vervolgens tegen de grond gewerkt. Daar kreeg hij meerdere klappen en schoppen van deze twee.

Bij de mishandeling werd zijn neus gebroken, zijn tand afgebroken en had het slachtoffer diverse zwellingen in zijn gezicht. Op camerabeelden worden de twee mannen getoond.                                                                    

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – 36-jarige man overleden na steekincident Loderstraat

Het was iets voor 16.00 uur toen meerdere mensen op zaterdag 1 oktober 112 belden. Een 36-…