Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Bondgenoten en politie: ‘Veiligheid is van ons allemaal’

Den Haag – Bondgenoten en politie: ‘Veiligheid is van ons allemaal’

Ruim 25 mensen die in de wijken van Den Haag een belangrijke maatschappelijke functie hebben, kwamen dinsdag 24 september naar het bureau aan de Hoefkade. Doel was om met de politie van gedachten te wisselen over de veiligheid en leefbaarheid in hun stad. Het was de eerste keer dat een zogenoemde bondgenotenbijeenkomst voor de hele stad plaatsvond.

Het ging om een afvaardiging van de bondgenoten met wie de politie in Den Haag nauw contact onderhoudt. Denk hierbij aan mensen die in een wijkberaad zitten, schooldirecteur of winkelstraatmanager zijn of op een andere manier een maatschappelijke functie innemen. Doordat zij een achterban in hun wijk of stadsdeel hebben, vormen zij voor politie en andere veiligheidspartners een onmisbare brug naar de buitenwereld.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Man (31) overleden na schietpartij Gijsingstraat

Bij een schietpartij aan de Gijsingstraat in Rotterdam is zondag 26 maart rond 19 uur een …