Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Beeldverslag Prinsjesdag

Den Haag – Beeldverslag Prinsjesdag

Na weken van voorbereiding zit Prinsjesdag er voor de politie weer op. Samen met het publiek en onze partners, zoals gemeente en Koninklijke Marechaussee, kende Prinsjesdag wederom een feestelijk, waardig en veilig verloop. Het bijgevoegde filmpje en de foto’s bieden een mooie impressie van de dag.

Vooral in het weekend voor Prinsjesdag waren de voorbereidingen in Den Haag goed zichtbaar. Agenten waren aanwezig bij de begeleiding van de generale repetitie van de rijtoer. Verder zijn de zware hekken weer geplaatst en werden er verkeerd geparkeerde auto’s weggesleept. Dit laatste omwille van het vrijhouden van het centrum. Daarnaast zijn er ook onzichtbare veiligheidsmaatregelen genomen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wie weet er meer over een explosie aan de Lisbloemstraat?

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de …