Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Winkeldieven vallen door de man door camerabeelden

Den Haag – Winkeldieven vallen door de man door camerabeelden

De politie heeft donderdagavond 12 september een 33-jarige vrouw en een 45-jarige man, beiden uit Roemenië, aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Na de aanhouding werden in hun auto goederen aangetroffen waarvan de herkomst nog niet duidelijk is.

De man en vrouw werden in een supermarkt aan de Oude Kustlijn betrapt op diefstal van toiletartikelen uit de winkel. Op camerabeelden was gezien dat de twee diverse goederen in de rugtas van de vrouw stopten. Bij de kassa betaalden ze wel twee stokbroden, maar wilden daarna de winkel verlaten zonder de producten, met een waarde van bijna 100 euro, te betalen. Bij de uitgang werden ze aangehouden door winkelpersoneel.

In de fouillering van de man werd een autosleutel aangetroffen van een auto die geparkeerd stond op het parkeerterrein bij de supermarkt. In de auto werd een hoeveelheid goederen, zoals babyvoeding aangetroffen. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de goederen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte (14) aangehouden voor mishandeling Willem de Zwijgerlaan

Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de mishandeling en het overlijden van een 71-jar…