Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Woninginbraak Breitnerlaan Den Haag

Den Haag – Gezocht – Woninginbraak Breitnerlaan Den Haag

In de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 mei is er ingebroken in een woning aan de Breitnerlaan in Den Haag.

Terwijl de bewoonster lag te slapen werden er oa. sieraden, contant geld en verschillende bankpassen meegenomen. Met deze passen zijn er meerdere pogingen gedaan om in totaal 12.000,- euro bij geldautomaten en tankstations in Den Haag op te nemen. Uiteindelijk is er 2.000,- euro opgenomen. Er worden camerabeelden getoond van twee mannen die geld opnemen.                                                                                                                                     

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Schietincident in het Vroesenpark

Bij een schietincident in het Vroesenpark is zondagmiddag een 35-jarige man uit Maassluis …