Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Schietincident Schalk Burgerstraat Den Haag

Den Haag – Gezocht – Schietincident Schalk Burgerstraat Den Haag

Woensdag 31 juli rond 18.20 uur heeft er een schietincident plaats gevonden op de Schalk Burgerstraat in Den Haag.

Volgens de melder bleken dat er twee personen ruzie te hebben gekregen en dat daarbij op een van de mannen zou zijn geschoten. Het slachtoffer verklaarde dat de man een vuurwapen op hem richtte en schoot. Hierna is de schutter weggerend in de richting van het wijkpark Tansvaal. Er worden camerabeelden getoond van de schutter en van twee mogelijk betrokken auto’s namelijk een Volkswagen Golf en een Volvo V-40.                                                                                           

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Drie aanhoudingen na studentenfeest

Drie studenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hun feestje aan …